grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Ξεκινά το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για το νέο σχολικό έτος 2022-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Ξεκινά το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για το νέο σχολικό έτος 2022-2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Ξεκινά το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για το νέο σχολικό έτος 2022-2023

Συνεχίζεται η αγαστή συνεργασία του οργανισμού My Grand Road με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, μέσω της Τροχαίας Ναυπλίου.

Τον μήνα Οκτώβριο -μήνας ορόσημο- ξεκινά η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων.

Το εν λόγω πάρκο μπορούν να επισκεφθούν μαθητές από όλη την Ελλάδα, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή στο email του ΔΟΠΠΑΤ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και εν συνεχεία, οι σχολικές μονάδες θα ενημερώνονται άμεσα για την ημερομηνία και την ώρα προσέλευσής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενασχόληση των παιδιών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής είναι δωρεάν για τους μαθητές όλων των σχολείων.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτριος Κωστούρος καθώς και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, κα Μαρία Ράλλη, στα εγκαίνια του πάρκου που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2021, είχαν δεσμευτεί προς τα παιδιά και τους φορείς ότι θα δίνεται η ευκαιρία εκπαίδευσης των μαθητών στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής, μέσω δραστηριοτήτων που θα λαμβάνουν χώρα στο πάρκο.

Η δέσμευση αυτή έγινε πράξη!

Βασική επιδίωξη όλων μας, αποτελεί η ένταξη του αισθήματος οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητα των δημοτών και των κατοίκων Ναυπλίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, με απώτερο σκοπό την μείωση των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων.

Σας περιμένουμε στο πάρκο μας!