grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Ακύρωση χορευτικής εκδήλωσης λόγω των μέτρων για τον Κορωνοϊό

Ακύρωση χορευτικής εκδήλωσης λόγω των μέτρων για τον Κορωνοϊό

emvlima dimos

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ προχωρούν στην ακύρωση των χορευτικών εκδηλώσεων , οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις 30 – 31 Ιουλίου στον φάρο του Ναυπλίου.

Υπήρχε η προσμονή να έχουν αλλάξει τα υγειονομικά δεδομένα σχετικά με την παρουσία oρθίων και τη διεξαγωγή του χορευτικού μέρους εκδηλώσεων και να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε προετοιμάσει με όλους τους συλλόγους και φορείς αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε την δημόσια υγεία.

Η αύξηση των κρουσμάτων του νέου Κορωνοϊού και η μετάλλαξη Δέλτα η οποία έχει κυριαρχήσει πλέον και είναι πολύ μεταδοτική, δεν μας επιτρέπει την διεξαγωγή των χορευτικών εκδηλώσεων λόγω του πλήθους των συλλόγων που θα συμμετέχουν, τους οποίους ευχαριστούμε για την συνεργασία και την κατανόηση.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τις τουριστικές περιοχές οι οποίες βρίσκονται υπό αυστηρή επιτήρηση και δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να μπούμε σε αυτό το καθεστώς , καταλαβαίνοντας όλοι τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.