grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρέδωσε Υπερσύγχρονο Μηχάνημα Υπέρηχου Καρδιάς στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρέδωσε Υπερσύγχρονο Μηχάνημα Υπέρηχου Καρδιάς στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

dorea yperihou

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος παρέδωσε σήμερα 22 Οκτωβρίου 2021 εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα υπέρηχου καρδιάς.

Η συγκεκριμένη δωρεά του Δήμου Ναυπλιέων σκοπό έχει την ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου Ναυπλίου, ειδικά σ’ αυτή την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Ωστόσο αποτελεί και μια κίνηση ουσίας και αναγνώρισης της διαχρονικής προσφοράς του Νοσοκομείου στην τοπική κοινωνία.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Δήμος Ναυπλιέων παραδίδει σήμερα ως δωρεά έναν υπερσύγχρονο μηχάνημα υπέρηχου καρδιάς, ως ελάχιστη ένδειξη του τεράστιου έργου και της προσφοράς του Νοσοκομείου στην τοπική μας κοινωνία. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ αρχικά στο Διοικητή του Νοσοκομείου και στο διοικητικό προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του κατά την περίοδο της πανδημίας και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο ιατρικό και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ναυπλίου που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το ύψιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο την υγεία του.Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις Δομές Υγείας του Δήμου μας με κάθε τρόπο. Η συμπαράστασή μας στη μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας είναι δεδομένη».