grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Τοποθέτηση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Πλατεία Συντάγματος από τον Δήμο Ναυπλιέων

Τοποθέτηση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στην Πλατεία Συντάγματος από τον Δήμο Ναυπλιέων

apinidotis plateiasyntagmatos

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία Συντάγματος η τοποθέτηση ενός ακόμη σύγχρονου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από τον Δήμο Ναυπλιέων , σε κεντρικό σημείο της Πλατείας. Η πρόσβαση είναι εύκολη για όλους στην περίπτωση που κάποιος συνάνθρωπός μας τον έχει ανάγκη και πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Ακολούθησε εκπαίδευση και υποθετικό σενάριο Πρώτων Βοηθειών και χρήσεως του απινιδωτή σε εξωτερικούς χώρους από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Αργολίδας. Την παρουσίαση, παρακολούθησαν επαγγελματίες και εργαζόμενοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, τηρώντας τις αποστάσεις και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω του κορονοϊού.

Πολλοί εκ των παρευρισκόμενων συμμετείχαν ενεργά στην διαδικασία αφού εκπαιδεύτηκαν στην λειτουργία και την χρήση του απινιδωτή με την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Αργολίδας να απαντά στις όποιες απορίες υπήρχαν.

Ο Δήμος Ναυπλιέων με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και προπάντων σεβασμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στον συνάνθρωπο συμβάλλει με τα δικά του μέσα στην παροχή πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή.