grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Tέσσερις από τις πέντε γαλάζιες σημαίες της Αργολίδας σε παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων

Tέσσερις από τις πέντε γαλάζιες σημαίες της Αργολίδας σε παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων

galazia simaia

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρίνων και τουριστικών σκαφών.

Στο δήμο μας ξεχώρισαν 4 παραλίες, της Πλάκας, στο Κονδύλι, της Καραθώνας και του Τολού.

Μόνο περηφάνια και χαρά μπορούμε να αισθανθούμε για αυτή την διάκριση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για να υπάρξει αυτή η θετική εξέλιξη.

Η μέριμνα των υπηρεσιών του Δήμου μας για καθαρές ακτές συνεχίζεται καθημερινά ιδιαίτερα τώρα που οι απαιτήσεις λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης είναι αυξημένες.

Η Δημοτική Αρχή με τον σωστό συντονισμό και σχεδιασμό σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου, πέρα από τον καθαρισμό και τη διαρκή συντήρηση των υποδομών, προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουόμενων και των επισκεπτών μέσω των επαρκών εγκαταστάσεων υγιεινής, δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, κάδων απορριμμάτων, σημείων πρόσβασης και στάθμευσης για ΑΜΕΑ, καθώς και ασφάλειας στις ακτές, με την ύπαρξη εκπαιδευμένων ναυαγοσωστών, σωστικών εφοδίων και ετοιμότητας για την παροχή πρώτων βοηθειών.