grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Διαβούλευση «Τουριστική Ανάπτυξη / Ταυτότητα Προορισμού (Destination Branding) για το Δήμο Ναυπλιέων»

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Διαδικτυακή Διαβούλευση «Τουριστική Ανάπτυξη / Ταυτότητα Προορισμού (Destination Branding) για το Δήμο Ναυπλιέων»

medys2015

Διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 18.00 το απόγευμα, με θέμα «Τουριστική Ανάπτυξη / Ταυτότητα Προορισμού (Destination Branding) για το Δήμο Ναυπλιέων», στο πλαίσιο της αντίστοιχης Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και δήλωσε πως ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες αυτές που βιώνουμε, είναι χρέος μας να υπερασπιζόμαστε και να διαφημίζουμε τον τόπο μας, αυτόν τον σκανδαλωδώς ευνοημένο τόπο που έχουμε την τύχη να ζούμε, εντοπίζοντας τα άσχημα σημεία και βελτιώνοντας τα, καθημερινά μέσα από σκληρή δουλειά.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, Αναστασίου – Σμυρναίου Νάντια με την σειρά της, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και έδωσε έμφαση στο πόσο καθοριστική είναι η συμμετοχή όλων στο θέμα της Τουριστικής Ανάπτυξης του τόπου μας. Τόνισε επίσης, ότι με σταθερά βήματα θα προχωρήσουμε με την βοήθεια όλων και με βασικό στόχο η προσπάθεια αυτή να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στην διαβούλευση έλαβε μέρος και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, κα. Ράλλη Μαρία η οποία δήλωσε ότι από την πλευρά της παρακολουθεί όλες τις διεργασίες που

πραγματοποιούνται από την Επιτροπή Τουρισμού και θα συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο μέσω του τομέα του πολιτισμού, αθλητισμού και περιβάλλοντος. Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ δήλωσε, ότι όλες οι δράσεις και διοργανώσεις άπτονται του Τουρισμού και έχουν πάντα θετικό αντίκτυπο στην Τοπική κοινωνία και Οικονομία.

Στην διαβούλευση επιπλέον, έλαβαν μέρος, η Επιτροπή Τουρισμού Του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία απαρτίζεται από εκπροσώπους από όλους τους φορείς που άπτονται του Τουρισμού στον Δήμο μας, η Ομάδα Έργου, επιχειρηματίες από διαφόρους κλάδους, φορείς και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουν την άποψη τους και τις προτάσεις τους στο πλαίσιο της Ανάπτυξης Τουρισμού στον Δήμο μας.

Συνεχίζοντας στα επόμενα βήματα, έχει δημιουργηθεί από την Ομάδα Έργου και την Μελετητική Ομάδα , ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο: «25+1 ερωτήσεις για τoν τόπο μας!» , που θα έχουν την δυνατότητα όσοι επιθυμούν να συμπληρώσουν μέχρι και την Πέμπτη 07/05/2021.

Οι ερωτήσεις έχουν σαν στόχο να συγκεντρωθούν πολύτιμες πληροφορίες για την τουριστική κίνηση στον τόπο μας και για τη σημερινή τουριστική θέση του.

Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική, σε αυτό το σημαντικό θέμα ανάπτυξης του τόπου μας.

Το Ερωτηματολόγιο μπορείτε να το συμπληρώσετε μέσω του παρακάτω link https://bit.ly/3sw12VV