grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Απόδραση στο Ναύπλιο τώρα…με το Nafplio Virtual Tour!

Απόδραση στο Ναύπλιο τώρα…με το Nafplio Virtual Tour!

virtual nafpliotour 02

Ο Δήμος Ναυπλιέων εναρμονιζόμενος πάντα με τις ανάγκες των εποχών, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά και τώρα, προσφέροντας ένα γοητευτικό «εναλλακτικό» ταξίδι σε 52 σημεία ενδιαφέροντος της ιστορικής πόλης μας, μέσω του κινητού και του υπολογιστή μας.

Το Nafplio Virtual Tour μας δίνει τη δυνατότητα μιας εικονικής απόδρασης εν μέσω καραντίνας. Μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή μας, μπορούμε να εξερευνήσουμε όλα τα ιστορικά μνημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, αρκεί να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα www.nafplio-tour.gr.

Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης που ανέπτυξε ο Δήμος μας, περιηγούμαστε σε εμβληματικά σημεία της πόλης, όπως η Πλατεία Συντάγματος, ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα και το Αρχαιολογικό Μουσείο και ανακαλύπτουμε κάποια από τα «μυστικά» της, όπως η Οικία Άρμανσμπεργκ, η Πύλη Σαγρέδου ή ο Τουρκικός Μεντρεσές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσω του Naflpio Virtual Tour σας προσκαλεί σε μια βόλτα σε τουριστικά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, μουσεία και πλατείες μέσα από φωτογραφίες και πανοραμικές απεικονίσεις 360ο καθώς επίσης και μέσα από σύντομες και ενδιαφέρουσες ηχητικές αφηγήσεις. Η εφαρμογή είναι μάλιστα διαθέσιμη σε 5 γλώσσες, οπότε δίνεται η δυνατότητα να «συνταξιδέψουμε» εικονικά ακόμα και με φίλους μας από το εξωτερικό.

Παράλληλα, με την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, δίνεται και πάλι η ευκαιρία να περπατήσουμε τα γραφικά στενά του Ναυπλίου και να ξεναγηθούμε μέσω της ίδιας εφαρμογής, αξιοποιώντας τη δυνατότητά της να εντοπίζει τη θέση μας μέσω GPS και να μας παρέχει πληροφόρηση για τα σημεία ενδιαφέροντος που συναντάμε.