grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Η καθαριότητα στην πρώτη γραμμή των αναγκών των πολιτών

Η καθαριότητα στην πρώτη γραμμή των αναγκών των πολιτών

aporimatofora

aporimatofora dimarxos

 

 Ο Δήμος Ναυπλιέων μετά από συστηματική προσπάθεια, απέκτησε και παρουσίασε σήμερα τα τέσσερα νέα απορριμματοφόρα συλλογής - αποκομιδής απορριμμάτων, τα οποία έχουν χώρο 14 κυβικά και μπορούν να μεταφέρουν έως 8 τόνους σκουπίδια.

Η παρουσίαση των οχημάτων έγινε σήμερα 17/01/19 στο χώρο του Πι στο λιμάνι του Ναυπλίου, παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου , του Αντιδημάρχου καθαριότητας , Σταύρου Γαβρήλου και των εργαζομένων.

Σε σχετική δήλωση του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου αναφέρεται ότι: « Η καθαριότητα είναι στην πρώτη γραμμή των αναγκών πολιτών, δημοτών, κατοίκων, επισκεπτών και στις πολύ άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Ναυπλιέων. Όλα τα προηγούμενα έξι χρόνια μέχρι σήμερα έγινε και γίνεται συστηματική δουλειά, αλλά το κομβικό σημείο της επίτευξης των στόχων και της τελικής επιτυχίας είναι και θα είναι η αλλαγή νοοτροπίας, παιδείας και φιλοσοφίας των πολιτών. Βήματα έγιναν πολλά, αλλά απαιτείται περισσότερη συμμετοχή και ενεργοποίηση των πολιτών και επαγγελματιών στον Δήμο. Μεγάλη ευθύνη για την σταθερά επιτυχημένη πορεία της καθαριότητας έχουν οι εργαζόμενοι σε αυτήν, που κάνουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιές του Δήμου».