grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υπέγραψε τη σύμβαση για την εκβάθυνση του λιμανιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υπέγραψε τη σύμβαση για την εκβάθυνση του λιμανιού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υπέγραψε τη σύμβαση για την εκβάθυνση του λιμανιού

Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου "Εκβάθυνση Λιμένα Ναυπλίου" υπέγραψε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την ανάδοχο εταιρεία E.T.E.Θ. A.E. (ETAIPΕIA TEXNIKΩN EPΓΩN ΘEΣΣAΛONIKHΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία από το 2001 ανήκει στον Όμιλο J&P ΑΒΑΞ.) , αναλαμβάνοντας, η συγκεκριμένη, την ευθύνη αποπεράτωσης του συνόλου των εργασιών που απαιτούνται για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων έχοντας πλήρη γνώση της σοβαρότητας και της τεράστιας σημασίας αυτού του έργου τόνισε μεταξύ άλλων : " Είναι ένα έργο που όλοι οι Ναυπλιείς και όχι μόνο περιμένουν επί πολλά χρόνια.

Ένα μεγάλο έργο υποδομής για το Ναύπλιο και όλη την ευρύτερη περιοχή προϋπολογισμού 5.500.000€ παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.

Για το λιμάνι του Ναυπλίου έχουν γραφτεί πολλά , έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει πολλά μέσα από άτυχες συγκυρίες και κληρονομικές αστοχίες.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα που προχωρούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του .

Είμαι βέβαιος πως όλοι όσοι έχουν καλή προαίρεση και θέληση, για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την πόλη μας και όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων, συμπορεύονται στον στόχο μας , που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στον παγκόσμιο χάρτη των κορυφαίων προορισμών ".