grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Παίρνει απ το «χέρι» τον Παναυπλιακό ο Δήμος Ναυπλιέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:Παίρνει απ το «χέρι» τον Παναυπλιακό ο Δήμος Ναυπλιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παίρνει απ το «χέρι» τον Παναυπλιακό ο Δήμος Ναυπλιέων

 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου συγκαλείται λαϊκή συνέλευση όλων όσων συμμετέχουν στον Παναυπλιακό, καθώς και απλών πολιτών του Δήμου για τον συντονισμό των προσπαθειών ώστε, η ιστορικότερη ομάδα του Δήμου, ο Παναυπλιακός να αποκτήσει εκ νέου την λάμψη του και την θέση που του αξίζει στα αθλητικά δρώμενα». 

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κωστούρος, «ο Δήμος δεν επιθυμεί να υποκαταστήσει τους αθλητικούς παράγοντες ούτε να αναδειχτεί ως τέτοιος προκειμένου να έχει πολιτικά οφέλη. Δεν μπορεί όμως να βλέπει τον Παναυπλιακό να υποβιβάζεται στην χαμηλότερη κατηγορία όλων των εποχών  και οι παράγοντές του να μην έχουν καν συναίσθηση της ιστορίας του Συλλόγου».

Καλούνται όλοι οι φορείς του Δήμου(( Περιφέρεια, Βουλευτές, Σύλλογοι), οι επιχειρηματίες, όλοι οι φίλοι της ομάδας του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού (μέλη της νυν και των προηγούμενων διοικήσεων της ομάδας, αθλητικά σωματεία, κτλ.), που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται γι αυτήν, να προσέλθουν εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο την στήριξη τους στον ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την προσπάθεια!!!

8/6/2017