grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε ΜΙΔΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε ΜΙΔΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                      ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε    ΜΙΔΕΑΣ

 

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν ανακοινώνεται ότι άρχισε σήμερα, την 6η-04-2017, η διαδικασία της υλοποίησης της Υδροδότησης του τέως Δήμου Μιδέας, με καθαρό νερό από τις πηγές της Λέρνης. Έτσι, με την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, που συμπεριλαμβάνουν Διοικητικές και Τεχνικές Ενέργειες, θα λυθεί το χρόνιο και σημαντικό, από υγιεινής πλευράς, πρόβλημα του νερού, σε ολόκληρο τον τέως Δήμο Μιδέας.

 

Σήμερα έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της υδροδότησης, που είναι η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α ΑΡΓΟΥΣ και της Δ.Ε.Υ.Α ΝΑΥΠΛΙΟΥ, για τον καθορισμό των σχετικών όρων της υδροδότησης.

 

Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο δεδομένου ότι το έργο κατασκευής του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Άργος προς τον τέως Δήμο Μιδέας το χειρίστηκε η Δ.Ε.Υ.Α ΑΡΓΟΥΣ.

 

Στην σύσκεψη αυτή που διενεργήθηκε πρωτοβουλία του Προέδρου του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Ν κου Λυκομήτρου Αλέξανδρου, παρέστησαν οι κάτωθι:

 

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν: Ο εντεταλμένος Σύμβουλος κος Μπαλαμπάνης Ιωάννης και ο Διευθυντής κος Μαστορίκος Χρήστος.

 

Από την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.: Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ κος Σκούφης Παναγιώτης, ο Δ/ντης κος Καχριμάνης Ιωάννης, ο Οικονομικός Προϊ/νος κος Ντούλιας Δημήτριος και ο Νομικός Σύμβουλος κος Μπακόπουλος.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Δ.Ε.Υ.Α Άργους για την σοβαρότητα που επέδειξαν , να επισπευσθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση της υδροδότησης με πόσιμο νερό της Δ.Ε. Μιδέας.