grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» «Επίσημα αποτελέσματα,Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» «Επίσημα αποτελέσματα,Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run»

«Επίσημα αποτελέσματα,Φωτογραφίες και Δίπλωμα συμμετοχής»

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο website της Διοργάνωσης:  http://nafpliocastlerun.gr/gr/apotelesmata

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο-5 χλμ. και τον αγώνα των 10 χλμ. έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ».

 http://nafpliocastlerun.gr/gr/apotelesmata/2016

Επίσης, οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3 χλμ., τα αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν κατ’ αριθμό συμμετοχής ( Bib Number), έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους από το website και για πρώτη φορά την αγωνιστική τους φωτογραφία, επιλέγοντας το παρακάτω link…. και συμπληρώνοντας στο τέλος τον αριθμό συμμετοχής τους  http://www.energyphotos.gr/search/?n=energyphotos&scope=node&scopeValue=xrb2R9&c=photos&q=2

Τα στατιστικά στοιχεία των τερματισάντων με αριθμό συμμετοχής είναι:

  • Παλαμήδειος Άθλος 5 χλμ.: 217
  • 10 χλμ.: 195
  • 3 χλμ.: 1033

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους φίλαθλους δρομείς, τους κατοίκους της Αργολίδας και τους δημότες Ναυπλίου, τους θεσμικούς φορείς, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την υποστήριξη των αγώνων και ευχαριστεί και πάλι όλους τους συμμετέχοντες για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή συνάντηση στον 3ο Παλαμήδειο Άθλο στις 26Νοεμβρίου του 2017.