grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» Δωρεάν συμμετοχή των ανέργων, ειδική οικογενειακή συμμετοχή - ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY:«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» Δωρεάν συμμετοχή των ανέργων, ειδική οικογενειακή συμμετοχή - ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run»

Δωρεάν συμμετοχή των ανέργων, ειδική οικογενειακή συμμετοχή - ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών για τη Διοργάνωση του «Παλαμηδείου Άθλου 2016» μέσα από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης:  http://nafpliocastlerun.gr .

Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε από τις 26/09/16 μέχρι τις 21/11/16.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ της αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου,που αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια), και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,15 χλμ. καθόδου από το κάστρο αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5 χλμ., τον Παλαμήδειο Άθλο. Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνειαγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους.

Ο αριθμός των συμμετοχών στον «Παλαμήδειο Άθλο- 5 χλμ.» είναι περιορισμένος και οι δρομείς θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.

Τα όρια των συμμετοχών για το 2016ορίστηκαν:

  • 300 άτομα στον Παλαμήδειο Άθλο 5 χλμ.,
  • 400 άτομα στα 10 χλμ.
  • και 1.000 άτομα στα 3 χλμ.

Η Ο.Ε. με εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Κ. Δημήτρη Κωστούρου, αποφάσισε και ανακοινώνει τη δωρεάν συμμετοχή των συμπολιτών μας που είναι άνεργοι σε όποια κατηγορία αγώνα επιθυμούν, την ειδική οικογενειακή συμμετοχή καθώς και την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας με την συγκέντρωση χρημάτων από την διάθεση των T-Shirt του αγώνα.

Από το Γραφείο Τύπου.

Δείτε το βίντεο του «Παλαμηδείου Άθλου 2015»  https://www.youtube.com/watch?v=9xITR1Fjbpk