grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμμετέχοντας στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συμμετέχοντας στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετέχοντας στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι

Με αφετηρία την Σιδηράς Μεραρχίας την Κυριακή 17 Μαρτίου περισσότεροι από 10000 παιδιά και μεγάλοι ξεχύθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ναυπλίου.

Ακολουθώντας τους δρόμους Σιδηράς Μεραρχίας, Συγγρού, Μπουμπουλίνας, με κατάληξη την πλατεία Φιλελλήνων, καρναβαλιστές και θεατές συμμετείχαν ενεργά  σε ένα ξέφρενο πάρτι χαράς και κεφιού που απλώθηκε γρήγορα σε όλη την παλιά πόλη.

Ανάμεσα στους καρναβαλιστές  τα θαυμάσια άρματα του Καραγκιόζη και της παρέας του σμιλεμένα με την αγάπη και τη φαντασία των καλλιτεχνών-σχεδιαστών-κατασκευαστών του δήμου  αλλά και τα ευρηματικά άρματα και κατασκευές των ομάδων συμμετοχής, όπως αυτών του δημοτικού σχολείου Ανυφίου, του βρεφονηπιακού σταθμού Μιδέας και του 1ου Λυκείου Ναυπλίου,  που για μια ακόμη φορά φανέρωσαν το μεράκι και το ιδανικό καρναβαλικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τους συμμετέχοντες.

Ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων, θεατών και πληρωμάτων , στο φετινό Αναπλιώτικο Καρναβάλι  μεταμόρφωσε την πόλη σε μία απέραντη φιέστα στην οποία  ο χορός, η μουσική, τα χρώματα και οι εξαιρετική εμφάνιση του συγκροτήματος stavento , έδωσαν έντονο  παλμό στο υπαίθριο γλέντι που στήθηκε και κράτησε για πολλές ώρες .

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια …σε  όλα τα πληρώματα και στους  συνοδούς  τους

19/03/2013