grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϋπολογισμός ευρείας πλειοψηφίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προϋπολογισμός ευρείας πλειοψηφίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προυπολογισμός ευρείας πλειοψηφίας

Τον προϋπολογισμό του 2013 ενέκρινε με ευρεία πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, στη συνεδρίαση της 15ης Μαρτίου.

Τον προϋπολογισμό ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ορισμένοι σύμβουλοι από την μειοψηφία.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος ,τόνισε κατά την εισήγησή του « Ο προϋπολογισμός του 2013 είναι ρεαλιστικός και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχει σαφή χαρακτηριστικά οικονομίας και εξορθολογισμού των δαπανών, τα οποία επιβάλλονται κυρίως από τη δραστική μείωση των πόρων που λαμβάνει ο Δήμος μας από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά και από τους περιορισμούς που θέτει η νομοθεσία για την οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων.
Παρόλα αυτά, ο προϋπολογισμός σε συνδυασμό με το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου  λειτουργεί αναπτυξιακά δημιουργώντας την επόμενη μέρα του Δήμου Ναυπλιέων. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες οφείλουμε να σεβαστούμε τους δημότες, κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής μας, οι οποίοι αξίζουν και δικαιούνται ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Επιχειρούμε να κατευθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών από τη μία πλευρά και σε αναπτυξιακά έργα από την άλλη».


19/03/2013