grflag           enflag                   
       
Νέα Τύπος Δελτία Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Γάλλου Πρέσβη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη του Γάλλου Πρέσβη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ    

Επίσκεψη του Γάλλου Πρέσβη

Με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα Jean Loup Kuhn- Delforge συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στην διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης τους συζητήθηκαν πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Γάλλο διπλωμάτη για τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Ναυπλιέων  αποτελεί  κέντρο διοικητικό, εμπορικό, ιστορικό, μιας ευρύτερης γεωγραφικής ενότητας.

«Είχαμε μία χρήσιμη συζήτηση για πολλά θέματα. Ευχαριστούμε τον Γάλλο Πρέσβη για την επίσκεψη και για το ενδιαφέρον του. Η συνεργασία θα είναι συνεχής και θα επικεντρωθεί κυρίως στον τουριστικό τομέα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.

Ο Γάλλος Πρέσβης στις δηλώσεις του σημείωσε ότι η Γαλλία ήταν και είναι  φίλη της Ελλάδας, τόνισε ότι όλες οι επενδύσεις τους, παραμένουν στην χώρα μας, επεσήμανε ότι το 2013 θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, «οι συμφωνίες που γίνονται, είπε χαρακτηριστικά της δίνουν ανάσα και ξαναβρίσκει σιγά σιγά την αξιοπιστία της. Για να έρθει όμως η ανάπτυξη χρειάζονται μεταρρυθμίσεις και δικαιοσύνη»

06/12/2012