grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Το Σάββατο ξεκινά το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL

Το Σάββατο ξεκινά το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL

ARTIVA 48

 

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ σε συνεργασία με την ARTIVA διοργανώνουν το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL το Σάββατο και την Κυριακή 6-7 Μαΐου στο Ναύπλιο. Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός εδώ και τρία χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.

 
  

Φιλαρμονικές μπάντες και ορχήστρες, με παρελάσεις και συναυλίες, προσθέτουν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη μας. Ένας υπέροχος οπτικοακουστικός συνδυασμός που θα διεγείρει τις ψυχές των θεατών – ακροατών του Φεστιβάλ.

Μια γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού στον ωραιότερο μήνα του έτους. Οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπου με κοινό σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια οι μπάντες θα περιδιαβούν τα σοκάκια, τους δρόμους και τις πλατείες και θα καταλήξουν στους χώρους συναυλιών του Φεστιβάλ. Το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και θα ακολουθήσουν οι συναυλίες στην πλατεία Φιλελλήνων. Την Κυριακή οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος. Οι παρελάσεις και τις δύο μέρες θα ξεκινήσουν στις 19.00 και οι συναυλίες στις 20.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Σάββατο 6 Μαΐου - ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΩΡΑ 19.00 - ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ/ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΩΡΑ 20.00
Οι φιλαρμονικές μπάντες με σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια, θα παρελάσουν στους δρόμους της παλαιάς πόλης του Ναυπλίου.

 

Η πρώτη μπάντα ( Μπάντα του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου) θα κατευθυνθεί από την οδό Πλαπούτα στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, θα συνεχίσει στη Σταϊκοπούλου και διασχίζοντας τη Φαρμακοπούλων θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Η δεύτερη μπάντα (Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης) θα διασχίσει το μεγάλο δρόμο, θα φτάσει στην πλατεία Συντάγματος, θα ακολουθήσει την οδό Εθνικής Αντίστασης και θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Η τρίτη μπάντα (Μουσικό Σύνολο Ανατολικής Αιγιαλείας) θα διασχίσει την οδό Αμαλίας και από την οδό Δημητρίου Υψηλάντη θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Η τέταρτη μπάντα (Υoung Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου) θα διασχίσει την οδό Ανδρέα Συγγρού με κατεύθυνση προς την παραλία, θα ακολουθήσει την οδό Μπουμπουλίνας και θα καταλήξει στην πλατεία Φιλελλήνων.

 

Αφού συγκεντρωθούν όλες οι μπάντες στην πλατεία Φιλελλήνων, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και θα ακολουθήσει το συναυλιακό πρόγραμμα.

 

Κυριακή 7 Μαΐου - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΩΡΑ 19.00 - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΩΡΑ 20.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 

Η φιλαρμονική μπάντα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου θα παρελάσει στους δρόμους της παλαιάς πόλης του Ναυπλίου και θα καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος. Στις 20.00 θα ξεκινήσει το συναυλιακό της πρόγραμμα και αμέσως μετά ακολουθήσει συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπου και θα κλείσει και το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL.