grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Βράβευση από τον Δήμο Ναυπλιέων εθελοντών γιατρών και φαρμακοποιών

Βράβευση από τον Δήμο Ναυπλιέων εθελοντών γιατρών και φαρμακοποιών

BRABEYSEIS 6

 

Από τον Δήμο Ναυπλιέων βραβεύθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2015, σε μια σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο Αμαλία οι εθελοντές ιατροί του κοινωνικού ιατρείου καθώς και ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας για την κοινωνική προσφορά τους.

  

Στην τελετή, από πλευράς της τριμελούς επιτροπής οργάνωσης και λειτουργίας των κοινωνικών αυτών δομών, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών κύριος Ραφαήλ Μπαρού και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κύριος Σπύρος Κόκκινος καθώς και μέλη των εργαζομένων.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος από το βήμα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εθελοντική τους προσφορά λέγοντας « Οι εθελοντές των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στον Δήμο Ναυπλιέων διακρίθηκαν για τη συνέπεια, την αλληλεγγύη σε συνδυασμό με το συνεργατικό και οργανωτικό τους πνεύμα. Συνολικά η εθελοντική προσφορά υπήρξε πολύτιμη συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία τόσο της οργάνωσης όσο και της λειτουργίας του κοινωνικού φαρμακείου και του ιατρείου » και συνέχισε «Ο Δήμος Ναυπλιέων σας ευχαριστεί πάρα πολύ».