grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2015

Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2015

skitsoanaplivtiko karnavali

Στην κορύφωσή του οδεύει το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2015 με το θεατρικό δρώμενο της «Ελληνοβενετσιάνικης Παρα-μόρφωσης» το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου 2015, που θα εκτοξεύσουν το κέφι και τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Οι οκτώ πρωταγωνιστές του φετινού Αναπλιώτικου Καρναβαλιού, που θα συνοδέψουν τις ομάδες των καρναβαλιστών, διακωμωδούν την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα παρασύροντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες σε ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς και διασκέδασης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Ναύπλιο:

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ώρα 20.00 | Ναύπλιο

Η χορωδία του ∆.Ο.Π.Π.Α.Τ στους δρόµους και στις πλατείες του παλιού Ναυπλίου, σας ταξιδεύει µελωδικά σε latin ρυθµούς και µελωδίες, σε επτανησιακές καντάδες αλλά και σε παραδοσιακά ελληνικά αποκριάτικα τραγούδια.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ώρα 11.00 | πλατεία Συντάγματος

«Παιχνίδι του κρυµµένου θησαυρού».

ώρα 19.30 | Ναύπλιο

«Βενετσιάνικο Ναύπλιο» (θεατρικό δρώμενο)

«Πλατεία πάρτυ» με τη σαξoφωνίστρια ∆ιονυσία Γεωργιάδου και τους «Fingersnap»

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ώρα 12.00 | Φουγάρο

Παιδικό Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτι για µικρούς και µεγάλους στη Γκαλερί του Φουγάρου µε ελεύθερη είσοδο.

ώρα 12.00 - 13.30 | Με ένα καλειδοσκόπιο

Κατασκευή µάσκας και χαρταετού στην πλατεία Συντάγµατος µπροστά από το Τριανόν.

ώρα 12.30 | Ναύπλιο

Η Φιλαρµονική του ∆.Ο.Π.Π.Α.Τ παρουσιάζει ρυθµούς και µελωδίες από την Ελλάδα και τον κόσµο. Swing, tango, vals, rumba, παραδοσιακά ελληνικά χορευτικά αλλά και επτανησιακές καντάδες, σε µια συναυλία - θεσµό στην πλατεία Συντάγµατος.

ώρα 16.00 | Ναύπλιο

“ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΜΑΣΚΑ” | Καρναβαλική παρέλαση στο Ναύπλιο

Οι Βatuca µε τα κρουστά τους και το Θέατρο Εµπειρίας καλωσορίζουν τους καρναβαλιστές και τις µαριονέτες- κατασκευές στη γωνία Συγγρού και Αµαλίας. Καρναβαλιστές, µαριονέτες και πρώτος και καλύτερος ο ΑΡΛΕΚΙΤΣΟΣ συγκεντρώνονται στις πλατείες, Καποδίστρια, ∆ικαστικού Μεγάρου και Τριών Ναυάρχων.

ώρα17.00

Η καρναβαλική πομπή διασχίζοντας τις οδούς Συγγρού και Μπουµπουλίνας, θα φτάσει χορεύοντας και ξεφαντώνοντας στην πλατεία Φιλελλήνων.

ώρα 18.30 | στη θέση “Π” στο λιµάνι

Ο ΑΡΛΕΚΙΤΣΟΣ καιόµενος εν µέσω Βεγγαλικών κι εµείς θα αποχαιρετήσουμε τον Κύκλο των Απόκρεω.

Θα ακολουθήσει συναυλία µε τους: Boys + Noise και την Ήβη Αδάµου. και γλέντι µέχρι το πρωί.

Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καθαρά Δευτέρα, με τον χαρταετό ανά χείρας κατεβαίνουμε Καραθώνα, όπου ο δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει μεγάλο γλέντι με παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνες, σαρακοστιανά, άφθονο κρασί, και ένα κεφάτο πρόγραμμα με δρώμενα, χορούς, μουσική, τραγούδια και πέταγµα χαρταετού.

Παράλληλα γλέντι στους πεζόδροµους κάτω από την λεωφόρο Αµαλίας διοργανώνουν και οι επαγγελµατίες του Ναυπλίου προσφέροντας υπό τους ήχους ζωντανής µουσικής δωρεάν κρασί, τσίπουρο και νηστίσιμους µεζέδες.