grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις «Προετοιμασία των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων»

«Προετοιμασία των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων»

go free running1

 

Σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα «Προετοιμασία των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων» για την άθληση και την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, που θα γίνει στις 15/03/15.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι δωρεάν και θα έχει διάρκεια δύο (2) μήνες, από 19/01/15 έως 14/03/15.

Την ευθύνη της υλοποίησης του προγράμματος έχει η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου και γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ).

Οι προπονήσεις θα γίνονται , κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 16:00 (Η διάρκεια της προπόνησης είναι 60 – 90 λεπτά). Σημείο συνάντησης η πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

Προνόμια συμμετεχόντων στο πρόγραμμα:

  • Προπονητική καθοδήγηση από ΚΦΑ – Προπονητή
  • Δωρεάν T-Shirts από το κατάστημα N.R.G. Sport
  • Εγγραφή στην Ομαδική κατηγορία των συμμετεχόντων στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και με συμβολική τιμή 10€ ( 2,5χλμ. 5€)
  • Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» με κινητή μονάδα. Ο καρδιολογικός έλεγχος θα γίνει την εβδομάδα που προηγείται του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) στα τηλέφωνα:

• Τηλ 2752 0 99085
• Fax: 2752 0 23288