grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

image002


 
 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (23/03/14) η Οργανωτική Επιτροπή, στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, απέστειλε αλληλογραφία στον ΣΕΓΑΣ για την ένταξη στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου την, Κυριακή 15 Μαρτίου 2015



Όπως γνωρίζεται οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου οργανώνονται από τον Δήμο Ναυπλιέων (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, τοΚέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και είναι με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Υπουργείου Αθλητισμού.                                   

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του παραπάνω αθλητικού γεγονότος, θα διεξαχθούν οι Αγώνες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου καθώς και οι μικρότεροι αγώνες (και για μαθητές Σχολείων), των 5Χλμ. και 2,5Χλμ..

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ιστορική Πόλη του Ναυπλίου στην επίσημη και πιστοποιημένη από την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) διαδρομή και θα διέρχεται από τους σύγχρονους ιστορικούς αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για της 09:00 στις 15/03/15

Περισσότερες πληροφορίες www.nafpliomarathon.gr