grflag           enflag                   
       
Νέα Εκδηλώσεις ¨Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος

¨Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος


___19


Μέσα σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η δημοτική φιλαρμονική με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, με τους μαθητές του μουσικού σχολείου Αργολίδας να ψάλλουν τα κάλαντα και να τραγουδούν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, άναψαν χτες το απόγευμα τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία συντάγματος στο Ναύπλιο.
 

Από νωρίς το απόγευμα εμψυχωτές  ξεσήκωσαν τα παιδιά με παιχνίδια και κατασκευές, προετοιμάζοντας όλους για την επίσημη είσοδο στις εορτές του 12ημέρου.

Το Σάββατο στις 17.00 το απόγευμα μπροστά στο τελωνείο ακολουθεί η τοποθέτηση  «εναλλακτικών χριστουγεννιάτικων δέντρων» στο Ναύπλιο. Στην τελετή αυτή  συμπεριλαμβάνονται  τα αποκαλυπτήρια της φετινής χριστουγεννιάτικης εγκατάστασης, με χριστουγεννιάτικα δέντρα που δημιούργησαν με τη δική τους εικαστική προσέγγιση μαθητές, σπουδαστές  και φορείς για να στολίσουν το παλιό τελωνείο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο και την Κυριακή στο εργαστήρι του Άι Βασίλη στο πάρκο ΟΣΕ το τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα αφηγηθεί Χριστουγεννιάτικα παραμύθια 12.00-13.00 και 17.00-18.00.

Στο Τριανόν στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου και την Κυριακή στις 11 το πρωί θα δοθεί παράσταση  κουκλοθέατρου «Πράσσειν άλογα»

Στο Βουλευτικό στις 20.00 έχει προγραμματιστεί συναυλία από το συγκρότημα των Himmerland.

Την Κυριακή στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού θα παρουσιάσει κάλαντα και χορούς από όλη την Ελλάδα.

Την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι στο Βουλευτικό θα δοθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία με το σύνολο χάλκινων πνευστών υπό την διοργάνωση  της Πύλης Πολιτισμού .

Στις έξι το απόγευμα το Δημοτικό Ωδείο ‘’κ. Νόνης’’ θα κλείσει την βραδιά με Χριστουγεννιάτικες μουσικές αφηγήσεις .