grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Καμία αύξηση των δημοτικών τελών και για το 2019 στο Δήμο Ναυπλιέων

Καμία αύξηση των δημοτικών τελών και για το 2019 στο Δήμο Ναυπλιέων

Dimotika-teli-fac

 

Με εισήγηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου εγκρίθηκε στο Δ.Σ. η μη αύξηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού.

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και κορυφαίος ελληνικός τουριστικός προορισμός έχει από τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη στην Πελοπόννησο.

 

Η Δημοτική Αρχή με σύνεση και σχεδιασμό παρουσιάζει πλεόνασμα ,εκτελεί έργα , επενδύει και μεγαλώνει την περιουσία του Δήμου με αγορές ακινήτων, συντηρεί και εμπλουτίζει τα σχολεία , τους αθλητικούς χώρους και κάθε δημοτικό κτίριο και χώρο.

Η Δημοτική Αρχή εξελίσσει και δημιουργεί νέες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου προσφέροντας ποιότητα στη ζωή των δημοτών μας.

Και φυσικά η κοινωνική πολιτική που ασκείται μέσω του κοινωνικού ιατρείου, φαρμακείου , κοινωνικού φροντιστηρίου και μέσω της οποιασδήποτε μορφής στήριξης όλων των κοινωνικών δομών και φορέων φανερώνει πως μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και όχι μόνο, ξέρει και μπορεί να στέκεται στα πόδια της , να δουλεύει και να προσφέρει στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Ο κ. Κωστούρος μεταξύ άλλων δήλωσε : " Η μη αύξηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού μαζί με όλα τα υπόλοιπα που παρουσιάζουμε το 2018 μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε , γιατί η ηθική ικανοποίηση που προκύπτει από την μη οικονομική επιβάρυνση των δημοτών μας στα προαναφερθέντα τέλη αποτελεί για μας το μεγαλύτερο έργο, το έργο προς το συνάνθρωπο ".