grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Προτεραιότητα μας η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Προτεραιότητα μας η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

asfaltostroseis2

 

 

O Δήμος Ναυπλιέων προχωρά μπροστά με έργα που βελτιώνουν την εικόνα του, την καθημερινότητα του πολίτη και δίνουν λύση στα προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν.
 

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ναυπλιέων, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το ανθρώπινο δυναμικό και όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές του δήμου, προχωρά μπροστά με ευθύνη, υλοποιώντας με συνέπεια το πρόγραμμά της.
Στη Δημοτική Ενότητα Ασίνης ξεκίνησε ένα πολύ σημαντικό έργο που αφορά σε διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων. Πρόκειται για το πρώτο από τα έργα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου Ναυπλιέων, συνολικού προϋπολογισμού 224. 000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι, για πρώτη φορά, υλοποιείται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διάνοιξης δρόμων και ασφαλτοστρώσεων μετά από πολλά χρόνια.

«Με το εγχείρημα αυτό βοηθάμε αποφασιστικά την καθημερινότητα των κατοίκων στις Δημοτικές Ενότητες. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικά έργα, τα οποία επεκτείνονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και τα οποία θα βελτιώσουν τους όρους της καθημερινότητας των πολιτών και την ποιότητα ζωής τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.