grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε με την παρουσία της ,τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε με την παρουσία της ,τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Kvstouros Vardinogianni

 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αποδεχόμενη την σχετική πρόσκληση για συνεργασία της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων, παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αντιδήμαρχοι, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη.

Η κ. Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, που διαθέτει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδήλωσε την χαρά της για την συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του ανθρωπισμού που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Κατά την διάρκεια των συνομιλιών η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου προς όφελος των πολιτών.

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εκδόσεων μεταξύ των δύο πλευρών.