grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Στο Δήμο Ναυπλιέων ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης

Στο Δήμο Ναυπλιέων ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

 Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα αρμοδιότητας του με έμφαση στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

«Εμείς ως Δήμος έχουμε ήδη κάνει τα απαραίτητα βήματα στο πλαίσιο της ορθής διαχείριση των απορριμμάτων, συμπράττοντας με τον Δήμο Άργους και μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνδράμουμε στην όποια προσπάθεια της Πολιτείας προς την κατεύθυνση αυτή» τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία του υπουργείου σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, τονίζοντας ότι ο νέος σχεδιασμός καθιστά και πάλι υπεύθυνους τους Δήμους.
Τόνισε ακόμη ότι ο νέος εθνικός σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων, είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος, καθώς προβλέπει τη μείωση της ποσότητας των απορριμμάτων στο 30% με τη διαλογή στην πηγή και την ανακύκλωση.