grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Κοδέλα

Κωστούρος-Κοδελας2

Συνάντηση εργασίας με τον βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κοδέλα, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, στο Δημαρχείο Ναυπλίου.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν το Δήμο, ώστε από κοινού και με συνέργειες να προωθηθούν λύσεις.

 Ο κ. Κωστούρος συζήτησε διεξοδικά με τον βουλευτή για την αγροτική οικονομία, για τον τουρισμό, για την διαχείριση των υδάτινων πόρων, για την διαχείριση απορριμμάτων, για τα δημόσια ακίνητα, για τα προβλήματα των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων του Δήμου αλλά και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας , για την η έλλειψη Προσωπικού στον Δήμο , για την ανάγκη στήριξης των Ελεύθερων Επαγγελματιών , καθώς και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών που υποφέρουν από την Οικονομική κρίση.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο κ. Κοδέλας , εξέφρασε τη βούλησή του για στενή συνεργασία με την δημοτική αρχή με στόχο τη επίλυση προβλημάτων του Δήμου.