grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Μήνυμα αγάπης σε όλα τα παιδιά από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Μήνυμα αγάπης σε όλα τα παιδιά από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

δημαρχος ΚΩστούρος

 

Με αφορμή την 11η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στέλνει μήνυμα αγάπης σε όλα τα παιδιά και επισημαίνει ότι, «Τα παιδιά αποτελούν μια από τις πιο ευαίσθητες ομάδες των κατοίκων του Δήμου μας και είναι η ευθύνη, η δική μας ως Δημοτική Αρχή καθώς και όλων των αρμοδίων φορέων, πολύ μεγάλη ώστε να τα προστατεύσουμε κατά τον καλύτερο, δυνατόν, τρόπο από τις συνέπειες της υλικής και ηθικής κρίσης τα οποία τα επηρεάζει καθημερινά.

Η δημιουργία και η συντήρηση των σχολείων και των άλλων κοινωνικών δομών εκπαίδευσης και φύλαξης των παιδιών δυστυχώς δεν επαρκεί από μόνη της.

Σε αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε, ο Δήμος μας έχει αναλάβει περαιτέρω πρωτοβουλίες, να οργανώσει και να συντονίσει ομάδες και κινήσεις πολιτών – εθελοντών και να αναμορφώσει τις δομές του ώστε να μπορέσει να παρέχει στις οικογένειες που χρειάζονται την ενίσχυση και τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση και εκπαίδευση στα παιδιά τους.

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό, προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα και να συμμετέχουν σε εθελοντικές ομάδες και πρωτοβουλίες υπέρ της βελτίωσης της ζωής των παιδιών του Δήμου μας».