grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Ορισμός προέδρων Νομικών προσώπων Δήμου Ναυπλιέων

Ορισμός προέδρων Νομικών προσώπων Δήμου Ναυπλιέων

dhmotiko symboylio nayplio 6

  

Ολοκληρώθηκε χτες ο ορισμός των προέδρων και των μελών των Νομικών προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων.

-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός   Αθλητισμού,Πολιτισμού,Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου   Ναυπλιέων»(ΔΟΠΠΑΤ) ορίστικε η κα. Καλιόπη Καλκούνου και αντιπρόεδρος ο κ. Παναγιώτης Λέντζος.

 

-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου»ορίστικε ο Δημήτριος Κωστούρος και αντιπρόεδρος ο κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος.

-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων» ορίστικε ο κ. Παύλος Χρηστίδης και αντιπρόεδρος ο κ. Ιωάννης Τζαρίμας.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων» ορίστικε ο κ. Παύλος Χρηστίδης και αντιπρόεδρος ο κ. Σταύρος Γαβρήλος.

-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ιωάννης Καποδίστριας» ορίστικε ο κ Κωσταντίνος Χελιώτης και αντιπρόεδρος ο κ. Στυλιανός Καρατάσος.

-Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικός Οργανισμός   Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Ναυπλιέων» (ΔΟΚΟΙΠΑΝ) ορίστικε ο κ. Νικόλαος Αρματάς και αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Ρούτουλας.