grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπλιέων

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπλιέων

NAUPLIO ORKOMOSIA DHMARXOU36

 

 

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων.


 

Στην κατάμεστη, από φίλους και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων, αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. κ. Νεκτάριος όρκισε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο ,τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, των τοπικών συμβουλίων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου Γιώργου Διδασκάλου, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου, του Δημάρχου Άργους -Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, μελών του περιφερειακού Συμβούλιου και του Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας Ανδρέα Γκίκα. Το παρών στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

Ακολούθησε ο πολιτικός όρκος για τους συμβούλους που το επέλεξαν και η υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος , επανέλαβε για άλλη μια φορά, ότι θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερα από όσο οι οικονομικές συνθήκες επιτρέπουν, μέσα από ενότητα και συνεργασία με όλους.

Η νέα δημοτική Αρχή αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014.