grflag           enflag                   
       
Νέα Δημοτικά Νέα Νέα συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων για το ΤΑΙΠΕΔ

Νέα συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων για το ΤΑΙΠΕΔ

taiped

 Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014 η διαπαραταξιακή επιτροπή για το ΤΑΙΠΕΔ στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων. Κατά την συνεδρίαση ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για την συνάντηση με τον υπουργό ΥΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Σωκράτη Αλεξιάδη και εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ που είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί η διαβεβαίωση ότι θα μεταβιβαστούν κάποια ακίνητα στο Δήμο Ναυπλιέων και η αξιοποίηση των λοιπών θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά από την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας.
 

Τα μέλη της επιτροπής αντήλλαξαν απόψεις γύρω από τη νέα αυτή εξέλιξη των πραγμάτων εκφράζοντας όμως επιφυλάξεις για την πραγματική βούληση των εκπροσώπων του ΤΑΙΠΕΔ εφόσον δεν εξασφαλίζεται το απαραίτητο νομικό και τεχνικό πλαίσιο.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μετά την λήψη απόφασης με την οποία θα συνεχιστούν οι ενέργειες και οι κινητοποιήσεις που έχουν προαποφασιστεί και έχουν ως στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Ναυπλιέων και των κατοίκων του.



|